Nu känns det som min blogg bara består av en massa gnäll...

...så därför tänker jag bara säga att jag hade otroligt fin julafton, hade höga förväntningar och dom överträffades. Jag fick fina klappar och stämningen var bra.

Men jag känner att (som om det vore någonting ovanligt) uppdateringen kommer vara riktigt kass här, typ tills skolan börjar om. Jaa, ni märker väl, hur som helst, vi hörs!



God jul på er alla!

Hoppas nu att ni alla får en riktigt bra jul! Hoppas ni hittar det ni önskat er i paketen och att julmaten smakar som den ska. Var rädd om varandra och fira en fin jul. Ha det bra! / Alice aka jullovernr1 ❤



På julen får man ju önska sig saker, eller hur?

Det finns så mycket jag önskar mig just nu. Inte direkt en massa saker, utan saker jag önskar att jag var. Saker som jag önskar att jag hade gjort. Chanser jag önskar jag hade tagit.
Jag önskar att jag var driven, alltid hade saker på gång och var personen som inspirerade andra. Jag önskar att jag hade tagit alla chanser jag fått och gjort alla misstag som tänkas kunde, för i slutändan lär man av dom också.
Sen önskar jag att jag inte blödde näsblod just nu också....



Dagen började med ett prov...

...som inte alls var vad jag hade väntat mig. Jag hoppas att det gick bra men jag har verkligen ingen aning. Sen var vi lediga till lunch och efter det fick vi se en film. Jävligt chill dag så att säga, känns dock som att jag kunde ha utnyttjat tiden bättre. Och jag kan inte fatta att jag just skrev det där... Aja, ska se om jag kan ta en sväng på stan innan jag cyklar hem och pluggar engelska, hörs!



12-12-12

Såg ett luciatåg, såg en rysk film utan text och förlorade min tro på mänskligheten.



För att sammanfatta helgen...

...så satte jag ihop några bilder. Snön har vräkt ner hela helgen och julen har tagit ett steg in i vårt hem.



Heartbreak-friday.

Hela den här dagen har varit så jävla kass från början till slut. Nu kastar jag in handduken för idag...



RSS 2.0