Min statistik har gått i taket!

Vars kommer alla läsare ifrån? :O


Fråga:

Om man tittar lite närmare på bilden från inlägget så ser man att det var mitt förstahandsval.


I kväll levererade Skellefteå!

Helt grym kväll! Maggio var bra, Adrian Lux var grym och Takida sög. Nu dunkar det i fötterna, halsen är inte på topp, trött som fan, men värt var det! Bilder blev det typ inga, vi var alldeles för upptagna med att ha roligt...! Aja, skriver mer senare, hörs!


Antagen...

..på fordons då.


Ikväll så blir det stadsfesten...

...för hela slanten.
Vädret ser ut så här:

Och spelprogramet ser ut som följer:
21.30-22.30 Veronica Maggio
23.00-23.45 Adrian Lux
00.15-01.15 Takida
Känns som att det kommer bli en grym kväll även om vädret sviker. Vi ses bland folket!


Om det är någon som vill gå på stadsfesten imorgon kväll...

... så har jag en billig biljett över. Du får den för typ 200:-! Någon? Såld! 


The typical Norrlänningen


Har typ legat och gråtit av skratt åt den här bilden. Dock är väl detta bara roligt om man är från Norrland... Aja, HÄR är en länk till sidan där en kommer ifrån.


I love autocorrect, because I don't have an iPhone ...




Kunde inte leva med det rosa...

...så jag ändrade lite. Ni får väl uppdatera sidan om det inte syns.

Känns som att bloggen har fått komma lite i andra hand på senaste. Förra veckan hade jag kurs hela veckan och nu är jag upptagen med att ha sommarlov. Ber om ursäkt, ska bättra mig. Ska hitta på någonting roligt att skriva tills senare, hörs!


Men vad i...

Insåg nu att jag har en "rosa" design, vad fan är grejen med det?


Midsommar!

Dagen började bra med en bok och musik ute i solen.


Kring fem så bar det av till Tilda. Där blev det grillning för fulla muggar!

Förste grillmästare Tilda.



You get the point, vi grillade...

Efter det här blev det inte så mycket fler bilder förutom några på våran efterrätt men jag antar att ni inte bryr er så mycket. Efter en riktigt god middag så bar det av ut på stan i alla fall. Kring två så kom en sliten krigare utan skor hem, skickade och mottog några jävligt märkliga sms och somnade sedan. Jag hade trevligt, hoppas ni också hade det!

Nu ska jag i alla fall sätta mig på moppen och köra ut till stugan. Vi hörs på måndag! :D


Jag typ dog.



Igår...

...så hände det väl inte så mycket egentligen. Var ute med William, Charlie, Daniel, Frida och Tilda. Satt väl mest och pratade. Träffade lite "randoms" ute på stan osv.

Nu bär det i alla fall av till Klutmark där jag förmodligen spenderar hela natten. Hörs imorgon eller inatt!


Igår upphörde min skolplikt...

...och jag är nu fri att skita i skolan om jag så vill! Känns riktigt bra.

Gårdagen började med en rejäl försovning och jag var på mindre än 5 minuter klar att fara och hämta Tilda, rekord! Förmiddagen bjöd på dans på efyran i en väldigt liten och varm lokal. Det var väl inte precis min grej men det gick väl hyffsat i alla fall. Sedan var det någon timmes upphåll tills det bjöds på finlunch i matsalen.

Två mobilbilder från lunchen. Erhöll denna present, bestående av en
bok, ett diplom och en skiva, som tack för att jag har gått estetiskplattform.

Sedan var det åter igen några timmar tills första skolavslutningen skulle börja. Jag skulle ju hålla ett litet "tal" eller vad man ska kalla det. Jag var nervös men det gick bättre än förväntat och alla andra verkar då tycka att det var kloka ord så... Jag slänger upp lite bilder som min mor tog. Det bör tilläggas att hon inte är någon proffsfotograf så...


En gul ros från mor &far, en rosa ros från Tilda och en röd från skolan.



Sedan spenderades större delen av kvällen med Tilda, men vi träffade också Emma och Celina.

Otroligt vacker mobilbild.


Tack 9B för några tårar och många skratt!♥


Idag har det varit sol...

...och varmt. Hela skolan har spelat brännboll och våran klass överraskade genom att vinna två av sina tre matcher och förlora den tredje med 3 poäng. Har också lyckats bränna mig i ansiktet... -.-

Kvällen har jag spenderat med Tilda. Först en fotbollsmatch, sen tankning av moppen och sedan satt vi vid bryggorna. Inte helt fel förutom att det blev lite kallt...

Aja, imorgon väntar först dans i pansalen och sedan "finlunch" på skolan och sedan skolavslutning. Blir troligtvis också någon form av aktivitet på kvällen. Jag har förberett mig in i minsta detalj nu! Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag troligtvis stå där 10 minuter innan det börjar och stressa som fan...

Nej nu ska jag gå och lägga mig så jag är utvilad och redo för dans imorgon, och jag har åter igen skrivit alldeles för mycket, ber om ursäkt, hörs!


Bild från förra årets skolavslutning.



Bravo...



Bloggen har varit lite tom...

...på senaste tiden. Men det är av det enkla skälet att jag har haft annat för mig. Har haft fullt upp med att ha mina sista lektioner, lämna in mina sista arbeten och en massa annat. Ordet 'sista' har varit välanvänt dom senaste två veckorna... Och nu är det absolut sista veckan av grundskolan. Känns otroligt bra!

Dagen har varit bra! Haft mina sista seriösa lektioner och sen såg vi film hela eftermiddagen. Hade också hunnit tvätta fyra tvättmaskiner innan klockan hade slagit fem, städat lite här hemma, bestämt min outfit till skolavslutnignen och köpt nya skor. Duktigt Alice! Aja, imorgon väntar brännbollsturnering, våran klass brukar ju inte vara några stjärnor men vi kämpar ändå!

Nu har jag skrivit alldeles för mycket för att någon ska orka läsa, hörs!


Otroligt vacker bild från i fredags.




Fredag...

...igår.Kvällen (och större delan av natten) spenderades i Klutmark. Det blev en väldigt kärleksfylld och trevlig kväll. Körde hem när det var otroligt fint väder. Var strålande sol fast otroligt kallt. Saknade det vädret lite senare på dagen...

Lördag idag. Sitter hemma själv och lyssnar på random musik. Tidigare idag erhöll jag 25 nya klädesplagg, inte helt fel! Fick dock allt för 300 kronor, ni behöver inte tro att jag är rik eller någonting...

Har inget speciellt att komma med, orkar inte langa bilder från telefonen, skriver senare, hörs!



Hittade just den här...



Har haft den här låten i huvudet hela dagen...

...och nu börjar jag vara ganska less...


Kvällen...

...spenderas i Klutmak låter det som. Blir säkert bra! Ha en trevlig kväll!
Någonting att skratta (eller gråta) åt till jag kommer tillbaka...


RSS 2.0