Min statistik är inte bra...

...och jag är inte förvånad. Sen jag fick min iPhone har jag knappt orkat öppna datorn. Kärlek till er tappra läsare som tittar in här fast jag aldrig skriver!♥ Men som sagt så är jag för upptagen med att ha sommarlov för att blogga... Hur som helst, skriver senare, hörs!


Har varit ute...

...och gjort "ingenting" hela kvällen/natten. Har typ aldrig haft så här slaktade fötter, fy och fan.



Sommarlunch!

Slängde ihop lite "pastasallad" till lunch. Otroligt enkelt och gott när det är så sjukt varmt ute. Lite pasta, lite gurka, en tomat, olivolja med citronsmak, peppar och en bit vattenmelon, behöver inte vara svårare än så!



Jag har ju nu fallit för grupptrycket...

...och blivit med iPhone... Fick den som födelsedagspresent av mor och far. Måste dock erkänna att det satt nog inte helt fel ändå. Skulle egentligen bara prova att blogga från den. Ska skriva ett inlägg senare och lägga upp lite bilder från födelsedagen, hörs!



Idag har jag fått mig ett par glasögon...

...och om jag ska vara helt ärlig så känner jag mig inte attraktiv... Till en början kände jag mig lite som Clark Kent men efter ett tag insåg jag att jag såg mer ut som Skrillex... Kan lägga upp en bild senare. Men som tur är så behöver jag inte ha dom hela tiden, jag har egentligen inget större synfel men.

Hur som helst, nu ska jag gå och baka en paj till imorgon, jag fyller ju år då! Hörs!


Jaa...

...det där med bilder gick ju inte så bra. Ingen form av teknink ville samarbeta... Lägger upp det här istället:


Säger hej från ett stekhett Skellefteå!

Skulle bara skriva att jag lever och att jag
lovar ett inlägg med en mycket bilder ikväll!

Sjukt väder!


Totally...

 


RSS 2.0